Informatie levering

Snelle levering van uw bestelling onze prioriteiten, en alle bestellingen worden binnen 24 uur op het terrein van maandag tot zaterdag. We proberen om alles te sturen in orde zijn voordat 17:00 dezelfde dag om een ​​tijdige levering mogelijk te laten verlopen. In tegenstelling tot veel andere sites, hebben we niet de orde handhaven in een paar dagen zonder de noodzaak om ervoor te zorgen dat je niet nodig om een ​​eeuwigheid wachten op de ontvanger van uw vragen! Meningen en feedback van onze klanten over.


Wij begrijpen dat klanten hun producten willen zo snel mogelijk en daarom hebben we binnen 24 uur nadat de bestelling is geaccepteerd. Wij streven ernaar om een snelle verzending van de goederen te verzekeren en wij zullen u automatisch bijgewerkt wanneer de goederen hebben te houden voor u per post naar uw account.


Terwijl ons doel is om de hoogste levering van uw goederen te leveren mogelijk voor u, kunnen we helaas niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de postdiensten. Vertragingen in het ontvangen van uw goederen zijn het directe gevolg van het postbedrijf zelf, zullen wij verzenden uw artikel zo snel mogelijk. Even geduld aub, wachten op uw product (en), en soms zijn er vertragingen.


Levering FAQ

* Hoe weet je of het pakket?

U ontvangt een e-mail aan het begin van pakket


* Hoe kunt u uw pakket online volgen?

Een link naar uw pakket te volgen zal worden verzonden per e-mail tijdens het leveringsproces.


* Hoe lang ontvang ik mijn pakket?

1. Registered Mail: Het duurt 10 ~ 15 werkdagen voor verzending per aangetekende post.(met Tracking, Hong Kong Post, het bijhouden van de website: http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp,

2 DHL Express: Het duurt 3 tot 5 werkdagen voor de levering door DHL (DHL tracking website: http://www.dhl.com/en/express/tracking/shippers_reference.html).

* Hoe kan ik doen als mijn pakket niet aankomt?

Eerst overleg met de online tracking van pakketten en neem contact met ons op als dat nodig is.